Pihakoiranpentuja - Farmdog puppies

Yacatis pennut myydään/sijoitetaan aina
Suomen Kennelliiton sopimuksella. Pennut ovat rekisteröityjä, tunnistusmerkittyjä, asianmukaisesti madotettuja (3krt) sekä eläinlääkärimme tarkastamia.

Pentumme kasvavat keskellä perheemme arkea ja kotimme silmäterinä siihen asti kunnes ne ovat valmiita matkaamaan omiin uusiin koteihinsa. Ne tottuvat pienestä pitäen kodin ääniin, "omiin" ja vieraisiin ihmisiin, lapsiin sekä koiriin. Säännöllistä päivärytmiä opetellaan ulkoilun, ruokailun, levon ja leikin merkeissä. Pennun mukaan annamme kattavat ohjeet pennun hoidosta ja ruokinnasta.

Pentueemme on tarkkaan harkittu ja suunniteltu niin, että voisin jättää siitä itselleni koiran kotiin. Luonnollisesti tämä ei ole aina mahdollista
ja pyrinkin sijoittamaan pentueen lupaavimmat koirat harrastamisesta
ja näyttelyistä kiinnostuneisiin koteihin.

Yhdistelmistä odotamme koiria monenlaiseen harrastukseen sekä tietenkin terveitä ja tasapainoisia perheenjäseniä.
Koiran hankintaa pitää harkita kunnolla.

Emme ota varausta pelkän sähköpostin tai puhelinkeskustelun perusteella. Vaan haluamme tavata pennunostajat ennen kuin lupaamme pentua, samalla heillä on mahdollisuus tutustua koiriimme ja meihin.

Vastuumme pennuista ei lopu luovutus ikään, vaan toivomme, että kasvattiemme omistajat pitävät yhteyttä jatkossakin. Pidämme erittäin tärkeänä sitä, että saamme tietoa kasvattiemme elämänvaiheista, mahdollisesta jalostus käytöstä ja muutenkin kaikista niiden elämään liittyvistä merkittävistä asioista.

Kaipaatko lisätietoja koiran hankinnasta, suosittelen tutustumaan HankiKoira.fi sivustoon.

Jotta voimme seurata ja jatkossa myös suunnitella jalostustyötämme, edellytämme, että ostaessasi koiran meiltä sitoudut tutkituttamaan virallisesti sen lonkat, polvet ja silmät, kun koira on 1-2 v.
Toivomme myös, että koira saa virallisen näyttelytuloksen.

Pentutiedustelun voit laittaa meille sähköpostilla.

Pentuja suunniteilla - 2019 - Puppies planned

Kiinnostaako sijoituskoira? Lisätietoja tästä