Kelpie pentuja - Kelpie puppies

Yacatis pennut myydään aina Suomen Kennelliiton sopimuksella. Pennut ovat rekisteröityjä, tunnistusmerkittyjä, asianmukaisesti madotettuja sekä eläinlääkärimme tarkistamina.

Pentumme kasvavat keskellä perheemme arkea ja kotimme silmäterinä siihen asti kunnes ne ovat valmiita matkaamaan omiin uusiin koteihinsa. Ne tottuvat pienestä pitäen kodin ääniin, "omiin" ja vieraisiin ihmisiin, lapsiin sekä koiriin. Säännöllistä päivärytmiä opetellaan ulkoilun, ruokailun, levon ja leikin merkeissä. Pennun mukaan annamme kattavat ohjeet pennun hoidosta ja ruokinnasta.
Pentueemme on tarkkaan harkittu ja suunniteltu niin, että voisin jättää siitä itselleni koiran kotiin. Luonnollisesti tämä ei ole aina mahdollista ja pyrinkin sijoittamaan pentueen lupaavimmat koirat harrastamisesta ja näyttelyistä kiinnostuneisiin koteihin. Yhdistelmistä odotamme koiria monenlaiseen harrastukseen sekä tietenkin terveitä ja tasapainoisia perheenjäseniä.

Koiran hankintaa pitää harkita kunnolla. Emme ota varausta pelkän sähköpostin tai puhelinkeskustelun perusteella.
Vaan haluamme tavata pennunostajat ennen kuin lupaamme pentua, samalla heillä on mahdollisuus tutustua koiriimme ja meihin. Vastuumme pennuista ei lopu luovutusikään, vaan toivomme, että kasvattiemme omistajat pitävät yhteyttä jatkossakin. Pidämme erittäin tärkeänä sitä, että saamme tietoa kasvattiemme elämänvaiheista, mahdollisesta jalostuskäytöstä ja muutenkin kaikista niiden elämään liittyvistä merkittävistä asioista.

Kaipaatko lisätietoja koiran hankinnasta, suosittelen tutustumaan HankiKoira.fi sivustoon.


Jotta voimme seurata ja jatkossa myös suunnitella jalostustyötämme edellytämme, että ostaessasi koiran meiltä sitoudut tutkituttamaan virallisesti sen lonkat, kyynärät, polvet ja silmät, kun koira on 1-2 v.
Toivomme myös, että koira saa virallisen näyttelytuloksen.


Pentutiedustelun voit laittaa meille sähköpostilla.

Pentuja odotettavissa viikolla 12
- - -
Kelpie puppies expected week 12

Pinna on astutettu Hevillä !

Molemmat vanhemmat on todella upeita harrastuskoiria. Hevin kanssa harrastetaan aktiivisesti agilityä ja tokoa.
Pinnan kanssa harrastetaan taas pelastuspuolella, tavoitteena on hälytysryhmään pääseminen. Pinnan kanssa harrastetaan lisäksi hajutyöskentelyä, jälkeä ja hakua. Molemmat koirat ovat luonteeltaan todella avoimia, reippaita ja iloisia koiria.
Sukutaulu - Pedigree

Yacatis Incredible-Joy "Pinna"

Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0
LTV 0
VA 0
Silmät OK
LTE 140p
Näyttelystä VARA-CACIB

FI AVA FI AVA-H Hyvänenaika Aymo "Hevi"

Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
LTV 0
VA 0
SP 0
Silmät OK
LTE 240p
Näyttelystä EH