top of page

PENTUJA - PUPPIES

Yacatis-pennut myydään aina Suomen Kennelliiton sopimuksella. Pennut ovat rekisteröityjä, tunnistusmerkittyjä, asianmukaisesti madotettuja sekä eläinlääkärimme tarkistamia.

Pentumme kasvavat keskellä perheemme arkea ja kotimme silmäterinä siihen asti kunnes ne ovat valmiita matkaamaan omiin uusiin koteihinsa. Ne tottuvat pienestä pitäen kodin ääniin, omiin ja vieraisiin ihmisiin, lapsiin sekä koiriin. Säännöllistä päivärytmiä opetellaan ulkoilun, ruokailun, levon ja leikin merkeissä. Pennun mukaan annamme kattavan pentuoppaan, jossa ohjeet pennun hoidosta ja ruokinnasta. 

 

Pentueemme on tarkkaan harkittu ja suunniteltu niin, että voisin jättää siitä itselleni koiran kotiin. Luonnollisesti tämä ei ole aina mahdollista ja pyrinkin sijoittamaan pentueen lupaavimmat koirat harrastamisesta ja näyttelyistä kiinnostuneihin koteihin. Yhdistelmistä odotamme koiria monenlaiseen harrastukseen sekä tietenkin terveitä ja tasapainoisia perheenjäseniä. Muistathan, että koiran hankintaa pitää harkita kunnolla.

 

Emme ota varausta pelkän sähköpostin tai puhelinkeskustelun perusteella, vaan haluamme tavata pennunostajat ennen kuin lupaamme pentua, samalla heillä on mahdollisuus tutustua koiriimme ja meihin. Vastuumme pennuista ei lopu luovutusikään, vaan toivomme, että kasvattiemme omistajat pitävät yhteyttä jatkossakin. Pidämme erittäin tärkeänä sitä, että saamme tietoa kasvattiemme elämänvaiheista, mahdollisesta jalostuskäytöstä ja muutenkin kaikista niiden elämään liittyvistä merkittävistä asioista.
 

Kaipaatko lisätietoja koiran hankinnasta, suosittelen tutustumaan HankiKoira.fi sivustoon.

 

Jotta voimme seurata ja jatkossa myös suunnitella jalostustyötämme edellytämme, että ostaessasi koiran meiltä sitoudut tutkituttamaan virallisesti ainakin rodun PEVISA:n mukaiset tutkimukset, kun koira on 1-2 v.  Toivomme myös, että koira saa virallisen näyttelytuloksen.

Pentutiedustelun voit laittaa meille sähköpostilla yacatisdogs@gmail.com.  Kerrothan viestissäsi perheestäsi, koirakokemuksestasi ja miksi sinua kiinnostaa kyseinen rotu.  Kerro myös, oletko suunnitellut harrastavasi koiran kanssa jotain kiinnostaako sinua näyttelyt.

Narttupentu etsii kotia
Syntynyt 8.1.2024

 

Lisätietoja sähköpostilla!! 

bottom of page