PENTUJA - PUPPIES

Yacatis-pennut myydään aina Suomen Kennelliiton sopimuksella. Pennut ovat rekisteröityjä, tunnistusmerkittyjä, asianmukaisesti madotettuja sekä eläinlääkärimme tarkistamia.

Pentumme kasvavat keskellä perheemme arkea ja kotimme silmäterinä siihen asti kunnes ne ovat valmiita matkaamaan omiin uusiin koteihinsa. Ne tottuvat pienestä pitäen kodin ääniin, omiin ja vieraisiin ihmisiin, lapsiin sekä koiriin. Säännöllistä päivärytmiä opetellaan ulkoilun, ruokailun, levon ja leikin merkeissä. Pennun mukaan annamme kattavat ohjeet pennun hoidosta ja ruokinnasta. 

 

Pentueemme on tarkkaan harkittu ja suunniteltu niin, että voisin jättää siitä itselleni koiran kotiin. Luonnollisesti tämä ei ole aina mahdollista ja pyrinkin sijoittamaan pentueen lupaavimmat koirat harrastamisesta ja näyttelyistä kiinnostuneihin koteihin. Yhdistelmistä odotamme koiria monenlaiseen harrastukseen sekä tietenkin terveitä ja tasapainoisia perheenjäseniä. Koiran hankintaa pitää harkita kunnolla.

 

Emme ota varausta pelkän sähköpostin tai puhelinkeskustelun perusteella. Vaan haluamme tavata pennunostajat ennen kuin lupaamme pentua, samalla heillä on mahdollisuus tutustua koiriimme ja meihin. Vastuumme pennuista ei lopu luovutusikään, vaan toivomme, että kasvattiemme omistajat pitävät yhteyttä jatkossakin. Pidämme erittäin tärkeänä sitä, että saamme tietoa kasvattiemme elämänvaiheista, mahdollisesta jalostuskäytöstä ja muutenkin kaikista niiden elämään liittyvistä merkittävistä asioista
 

Kaipaatko lisätietoja koiran hankinnasta, suosittelen tutustumaan HankiKoira.fi sivustoon.

 

Jotta voimme seurata ja jatkossa myös suunnitella jalostustyötämme edellytämme, että ostaessasi koiran meiltä sitoudut tutkituttamaan virallisesti ainakin lonkat, polvet ja silmät, kun koira on 1-2 v.  Toivomme myös, että koira saa virallisen näyttelytuloksen.

Pentutiedustelun voit laittaa meille sähköpostilla yacatisdogs@gmail.com.  Kerrothan viestissäsi perheestäsi, koirakokemuksesta ja miksi sinua kiinnostaa pihakoira/kelpie. 

Kiinnostaako sijoituskoira? Lue lisää

Meillä on pentuja tulossa! 
We have puppies coming! 

Riina on astutettu Rusinalla. Odotamme pentuja viikolla 15 

Riina

&

Rusina

KELPIEPENTUJA ODOTETTAVISSA VIIKOLLA 21
Piilo on astutettu Tahvolla. 

Nallikallion Kaitse o Mahti & Yacatis Katandra-Gemma
Sukutaulu & Pedigree